WEBHOSZTING SZOLGÁLTATÁS

hírportál, linkgyűjtemény csoport, vagy tematikus portál üzemeltetéshez

Egy hírportál, linkgyűjtemény csoport, vagy tematikus portál üzemeltetése céljából nem mindig elegendő, illetve megfelelő egy hagyományos webtárhely csomag. A gyakran és nagymértékben változó forgalom által generált terhelést csak jelentős tartalékokkal rendelkező szerverek képesek biztonsággal kiszolgálni.

 

Jellemző, hogy a portálok számára egyedi PHP beállítások, speciális konfiguráció szükséges, melyeket a hagyományos shared-hosting konstrukcióban a szolgáltatók nem képesek kiszolgálni, vagy követni. Az is gyakori, hogy a portal-t fejlesztő szakemberek számára szükséges a napi és közvetlen kapcsolattartás a szervert üzemeltető személyekkel, mely szintén nehézkes vagy megoldhatatlan tud lenni egy hagyományos tárhely szolgáltatás esetében.
Ilyen esetben kézenfekvő egy saját dedikált szerver üzemeltetése, saját rendszergazdai felügyelettel, ám ennek költségei éves szinten szerver bérlettel együtt elérik vagy meghaladják az egymillió Forintot is.

Erre kínál megoldást a Domman Portál Hosting szolgáltatás, mely kedvező áron teremti meg a dedikált szerver által nyújtott előnyöket. Önnek nem kell szervert vásárolnia vagy bérelnie, nem kell alkalmazotti vagy outsourcing konstrukcióban rendszeradminisztrátort foglalkoztatnia, nem kell szerver hoszting szolgáltatási igénybe vennie, egyetlen szolgáltatás csomag keretében mindezt megkapja egy felkészült csapattal, felsőkategóriás szerverparkkal, és garanciákkal.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

  • Gyors, pontos, és kedves ügyfélszolgálati kollégák várják a hívását egész nap
  • 24 órás felügyelet
  • Kollégánk minimum tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek
  • Kimagasló külföldi, nemzetközi sávszélesség
  • Rugalmas szolgáltatások, egyedi környezet megvalósítása
  • 99,8%-os rendelkezésreállás
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Domain Assistance szolgáltatás

Kérjen visszahívást még ma, vagy foglalja össze igényeit egy emailben, és kollégánk felkeresi Önt, elkészíti az Ön számára egyedi ajánlatunkat.

Kiesésmentes szolgáltatóváltás Szolgáltatóváltás
Domain Store
Elérhetőségek
Gyakori kérdések
Domain Assistance