DOMMAN WEBSHOP HOSTING

Egy webáruház üzemeltetéséhez jellemzően nem megfelelő egy hagyományos webtárhely szolgáltatás.
A nagymértékben változó forgalom (pl. karácsonyi roham) által generált többletterhelést csak jelentős tartalékokkal rendelkező szerverek képesek biztonsággal kiszolgálni, ezt általában nem biztosítják a tárhely szolgáltatók. Nincs kellemetlenebb annál, mint amikor az ünnepek környékén a megnövekedett terhelés miatt a szerver belassul, vagy a szolgáltató adatforgalmi korlátozást vezet be, jelentős veszteséget okozva ezzel a webshopot üzemeltető cégnek.

 

MIÉRT?

> Jellemző, hogy a webshop-ok számára egyedi PHP beállítások, speciális konfiguráció szükséges, melyeket a hagyományos shared-hosting konstrukcióban a szolgáltatók nem képesek maradéktalanul kiszolgálni, vagy követni.

> Az is gyakori, hogy a shop-ot fejlesztő szakemberek számára szükséges a napi és közvetlen kapcsolattartás a szervert üzemeltető személyekkel, mely szintén nehézkes vagy megoldhatatlan tud lenni egy hagyományos tárhely szolgáltatás esetében.

Ilyen esetben kézenfekvő egy saját dedikált szerver üzemeltetése, saját rendszergazdai felügyelettel, ám ennek költségei éves szinten szerver bérlettel együtt elérik vagy meghaladják az egymillió Forintot is.

Erre kínál megoldást a Domman Webshop Hosting szolgáltatás, mely kedvező áron teremti meg a dedikált szerver által nyújtott előnyöket. Önnek

> nem kell szervert vásárolnia vagy bérelnie,

> nem kell alkalmazotti vagy outsourcing konstrukcióban rendszeradminisztrátort foglalkoztatnia,

> nem kell szerver hoszting szolgáltatási igénybe vennie,

> egyetlen szolgáltatás csomag keretében mindezt megkapja egy felkészült csapattal, felsőkategóriás szerverparkkal, és garanciákkal.

Amiben még segítünk: elektronikus fizetési rendszerek integrálása, SSL Cetrificate elkészítése és telepítése, kereső optimalizálás, tanácsadás.

Kérjen visszahívást még ma, vagy foglalja össze igényeit egy emailben, és kollégánk felkeresi Önt, elkészíti az Ön számára egyedi ajánlatunkat!

Kiesésmentes szolgáltatóváltás Szolgáltatóváltás
Domain Store
Elérhetőségek
Gyakori kérdések
Domain regisztráció Domain regisztráció